Acasa Despre noi Contact Clienti
Tel: +40 264 46 26 64, E-mail: aambrus@nerviaconsultores.com

Inceputul si proiectele realizate:

 

NERVIA SRL este o societate infiintata in anul 2005 axata pe investitii imobiliare realizate in terenuri, cladiri de birouri, investitii rezidentiale si hale industriale.

Datorita viziunii cu care am pornit la drum, NERVIA a achizitionat pe parcursul a 3 ani teren cu potential de dezvoltare ajungand la mai mult de 200 Ha in cele mai importante judete ale tarii: Cluj, Arad, Bihor, Timis, Bucuresti.

In functie de solicitarile pietei a urmat dezvoltarea si punerea in valoare a celor 200 Ha in diverse faze – Planuri Urbanistice Zonale pentru terenurile din Cluj, Arad, Bihor, Timis, Bucuresti si  Autorizatii de Construire pe unele din terenurile din Cluj.

 

Investitiile realízate au fost in domeniul industrial si au pornit de la proiectare pana la punerea in functiune a investitiei finale:  achizitionarea terenului pentru clienti, proiectare prin stabilirea functiunilor halei si dotarea acesteia, selectie top management si punere in functiune.

Printre cele mai importante proiecte de acest tip realizate in cei 10 ani, enumeram fabrica de componente auto in Sibiu a companiei Caucho Metal Productos in valoare de 10 mil €,  fabrica de componente auto in Turda a companiei MMM Autoparts cu o valoare de aprox. 8 mil €, Project Management pentru fabrica de adezivi Henkel din Campia Turzii in valoare de 12 mil. €, Project Management pentru Parcul Industrial Nervia din Apahida, investitie in valoare de 25 mil € pe o suprafata de 24.50 Ha, Project Management la un complex de hale in Parcul Industrial Nervia cu o investitie de 10 mil €.

Pe langa terenuri, NERVIA administreaza si alte proprietati: case, apartamente, cladiri de birouri in Cluj si Bucuresti, complex de hale industriale si Parcul Industrial Nervia din Apahida, jud. Cluj.

 

 

Proiectele de perspectiva

 

Pentru ca se doreste o noua directie de dezvoltare si pentru ca domeniul imobiliar este intr-o permanenta evolutie, vrem sa dezvoltam noi surse financiare cu un randament ridicat si mult mai eficiente in concordanta cu tendinta actuala a pietei.

NERVIA ofera suport real pentru implementarea si dezvoltarea unui bussines corect si transparent in domeniul industrial pentru ca aici avem cea mai multa experienta, oferim oportunitati de colaborare cu societati din U.E. (in principal din Spania) dar suntem foarte atenti la sectorul office si rezidential pentru perspectivele pe care le ofera.